Stoelen, meer info

Belangrijk bij het maken van stoelen op maat is natuurlijk de hoogte. Zeker wanneer deze onder een tafel moeten passen. Niet alleen de hoogte van het zitvlak maar ook de hoogte van de armleuningen is van belang. Ook al hebben steigerhouten planken een afmeting van 19,5 cm breed en 3 cm dik, we kunnen flink spelen met het hout en zodoende bijna elk denkbaar model maken.

Wel eens gedacht aan een steigerhouten stoel bij de openhaard? Heel sfeervol. Wij maken ook kussens zodat het zitcomfort gegarandeerd is.

Qua stijl hebben we de mogelijkheid om de stoel naturel te houden, te verfen, te ┬┤washen┬┤(de verf wordt verdund met water waardoor het een waas geeft over het hout waarbij de structuur en het karakter van steigerhout zichtbaar blijft, dit kan in elk gewenste kleur) of verf af te schuren. Dit laatste houdt in dat wij de tafel eerst verfen (in elke gewenste kleur) en deze vervolgens grof afschuren. Dit geeft een stoer en geleefd effect wat zowel past in een interieur als exterieur.

Sinds kort hebben wij deze olie ook met een lichte wit en grijs tint, wat het karakter van het steigerhout nog meer benadrukt.

steigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanjesteigerhout_stoel_spanje

No Comments Yet.

Leave a Comment