Salontafels, meer info

Men stelt mij wel eens de vraag, wat kost een salontafel. Dat hangt af van het model, is dan stndaard mijn antwoord. Want er zijn nogal wat verschillende modellen salontafels te bedenken, hoge, breede, dubbele, open, gesloten, op stalen poten, op wielen…

Ook voor de salontafels geldt dat de afwerking belangrijk is. Al die gevaarlijke glazen rode wijn….Vandaar dat wij onze tafels altijd afwerken met een waterafstotende, kleurloze olie. Sinds kort hebben wij deze olie ook met een lichte wit en grijs tint, wat het karakter van het steigerhout nog meer benadrukt.

Belangrijk ook bij een salontafel (zeker van steigerhout) is dat de planken goed tegen elkaar zitten. Wij werken met zogenaamde ┬┤koekies┬┤, dit zijn onzichtbare bevestigingsschijfjes die de planken aan elkaar verbindt. Daarnaast werken wij ook met verbindingslatten, waardoor u altijd een stevige, stabiele tafel krijgt.

Uiteraard zijn de salontafels ook zowel in naturel als in een wash-behandelijk of afgeschuurdelook te verkrijgen (in elk gewenste kleur).

salontafel_steigerhout_spanjesalontafel_steigerhout_spanjesalontafel_steigerhout_spanjesalontafel_steigerhout_spanjesalontafel_steigerhout_spanjesalontafel_steigerhout_spanjsalontafel_steigerhout_spanjesalontafel_steigerhout_spanje

Comments are closed.