Banken, meer info

Het past helemaal in de Mediteraanse stijl, steigerhouten loungebanken. Want buitenleven, dat doen we hier in Spanje. Het warme klimaat is uitstekend voor het stegerhout, het kan prima tegen de felle zon en blijft lang mooi.

Een steigerhouten bank moet natuurlijk wel lekker zitten, vandaar dat wij ook kusens op maat leveren. Wij werken samen met verschillende stofleveranciers, waaronder SunBrella, welke een garantie geeft van 5 jaar op verkleuring, ook wanneer het continue in de felle zon staat.

De prijs van de bank hangt voornamelijk af van de hoeveelheid hout die erin gaat. Zo is het logisch dat een open bank veel goedkoper is dan wanneer de bank helemaal gesloten is.

Een steigerhouten bank, en zeker een gesloten model, weegt nogal wat. Vandaar dat wij er desgewenst wieltjes onder plaatsen. Ook is het mogelijk om het zitvalk van een scharnier te voorzien zodat u kistruimte heeft.

steigerhouten_banken_spanjesteigerhouten_banken_spanjesteigerhouten_banken_spanje_witsteigerhouten_banken_spanje_uitloopsteigerhouten_banken_spanje_opensteigerhouten_banken_spanjesteigerhouten_banken_spanjesteigerhouten_banken_spanje

 

Comments are closed.